Concert SATOSHI la Festivalul Studențesc “Zilele Basarabiei”

Grupul de Inițiativă al Românilor din Basarabia (GIRB) va celebra, în perioada 27-31 martie,  unirea Basarabiei cu Regatul României, prin desfășurarea Festivalului Studențesc „Zilele Basarabiei”.

Pe lângă tradițiile, obiceiurile, valorile Basarabiei, GIRB, tinde să promoveze tinerele talente, alături de partenerii “Centru de Tineret Suceava “, Asociația “Creativities” și sponsorii „Restaurantul Vivendi”, „Școala auto BDG”.

În cele cinci zile de manifestări vor fi organizate activități diverse, printre care un QUIZ(concurs de cultură generală despre Basarabia), dezbateri (viitorul Republicii Moldova în context european), seară de film, seara basarabenilor, seară de chitară „La Fierărie” etc.

Unul dintre punctele de atracție ale Festivalului “Zilele Basarabiei” va fi concertul susținut de SATOSHI, pe 30 martie, la ora 21:30,  în incinta Restaurantului “Vivendi”. Vlad Sabajuc, un artist rap din Cahul, Republica Moldova, cunoscut sub numele său de scenă de SATOSHI, a lansat propriul proiect muzical în martie 2020.  Într-un timp foarte scurt, a reușit să trezească simpatia unui număr mare de tineri din Moldova. Una dintre ultimele sale piese “Mama mi-a spus”, a acumulat 1,4 milioane de vizualizări pe YouTube.  SATOSHI este un exemplu de tânăr care prin muncă și perseverență își obține scopurile propuse.

GIRB îndeamnă toți iubitorii de muzică bună să nu rateze acest concert. Procurând biletul de 35 lei, vei obține nu doar o doză mare de satisfacție, energie, amintiri frumoase, dar și intrare liberă la party-ul “Seara Basarabenilor” care va avea imediat după concert, în ART Rock Caffe. (Victoria Zolotoi, Ana Negru, CRP, II)

 

                         

             Victoria Zolotoi                                        Ana Negru

You may also like...

Sari la conținut