Rezultate remarcabile ale studenților suceveni la concursul „Tradiție și inovație în arta gastronomică”, de la Iași

Noi reușite pentru Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV). Felicităm studenții Facultății de Ingineriei Alimentară, Silviu Cristian Federeac, Gabriel Mitric, Teodor Prispian și Ștefan Radu, și coordonatorul Ovidiu Procopeț, pentru rezultatele remarcabile obținute la concursul „Tradiție și inovație în arta gastronomică”, organizat la Iași.

 

Competiția a fost organizată de Universitatea pentru Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad”, din Iași, și s-a bucurat de o participare numeroasă: 23 de echipe, care au reprezentat 11 instituții de învățământ din România.

Cele două echipe a USV s-au distins cu locul I la secțiunea „Fel principal”, cu o reinterpretare a produsului tradițional păstrăv cu smântână și alivancă cu hribi și locul II la secțiunea „Desert”, cu o reinterpretare a produsului tradițional papanași cu brânză de vaci și smântână.

 

Felicităm încă odată participanții, care prin rezultatele obținute au demonstrat implicare cadrelor didactice din cadrul FIA în coordonarea studenților care participă la activități extracurriculare, vizând dezvoltarea de competențe necesare integrării pe piața muncii. (Cristian Reznic, CRP II)

 

       Cristian Reznic

 

You may also like...

Sari la conținut