Aplauze, vă rog! Urcă pe scenă bobocii de la USV

Pentru a începe studenția cu elan, bobocilor de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) li s-a oferit și anul acesta oportunitatea de a se face remarcați în rândul studenților, prin participarea la tradiționalul Bal al Bobocilor, organizat de Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS).

Radu Dumitru-Andrei, președintele ASUS, ne-a oferit câteva informații referitoare la mult așteptatul eveniment. Dintre numeroșii participanți la preselecții au fost nominalizate zece perechi, care vor concura pentru titlul de Miss și Mister Boboc. Acestea muncesc din greu pentru a pregăti pentru public un show de neuitat.

Îi veți putea urmări pe talentații boboci în data de 23 noiembrie 2023, la ora 16:00, pe scena Teatrului Municipal „Matei Vișniec”, unde participanții ne vor reaminti că studenția nu este doar despre cursuri, seminare și examene.

 

În ceea ce privește tematica balului, organizatorii au optat pentru o temă inedită și foarte nuanțată: “Barbenheimer”.

Am întrebat participanții ce înseamnă pentru ei experiența Balului Bobocilor, iar acestea sunt câteva dintre răspunsurile primite:

Alex Ostrovanu, student la Inginerie Mecanică AR, ne-a împărtășit faptul că a participat la Balul Bobocilor și în liceu și că este o experiență cu adevărat specială. „Îmi place atmosfera, iar colectivul se simte ca o familie. Organizatorii și ceilalți participanți sunt super ok, și cu siguranță încurajez pe alții să participe în anii viitori.”

Pentru Cosmina Aaniței, studentă la Facultatea de Educație Fizică și Sport, experiența balului este, de asemenea, una plăcută și, deși este obositor, merită tot efortul. Tânăra studentă ne-a spus că în liceu nu a participat și din acest motiv și-a dorit ca la facultate să nu rateze această experiență.

Ciprian Boca, student la Facultatea de Medicină și Științe Biologice, susține că munca serioasă la repetiții este cheia succesului la Balul Bobocilor. Participând și în liceu, acesta a învățat că nu este totul despre titlul de Miss și Mister Boboc, ci experiența în sine este foarte importantă.

Potrivit lui Claudiu Rusu, student la Facultatea de Inginerie Alimentară, participarea la Balul Bobocilor este o experiență foarte plăcută, unică și nouă: „Ai șansa de a cunoaște oameni noi și de a lega prietenii. Este un eveniment care aduce oamenii împreună, iar surprizele pentru public vor fi cu siguranță memorabile. Organizatorii sunt foarte de treabă și fac tot posibilul pentru a face evenimentul special”.

Pe lângă spectacolul oferit de proaspeții studenți, se așteaptă și surprize din partea organizatorilor, astfel încât să se asigure că acest bal va fi de neuitat pentru toți cei prezenți, iar una dintre surprize este un invitat special, a cărui identitate va fi dezvăluită în zilele următoare.

Deși prețul biletelor nu a fost încă stabilit, organizatorii anunță că acestea vor fi puse în vânzare în curând și recomandă urmărirea paginilor de Facebook și Instagram ale ASUS pentru a fi la curent cu informațiile.

Marcați-vă în agende data și pregătiți-vă să fiți parte dintr-un eveniment care va celebra tinerețea, talentul și energia studențească. Ne vedem pe 23 noiembrie! (Gabriela-Maria Opria, CRP II)

 

  Gabriela-Maria Opria

You may also like...

Sari la conținut