Ei sunt studenții care râvnesc la titlurile de Miss și Mister USV – Around the World

După o pauză de un an, Asociația Studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava (ASUS) organizează în această săptămână un eveniment mult așteptat de bobocii (și nu numai) din cadrul Universității – Balul Bobocilor. Se vor alinia la start 10 perechi, pe care vi le vom prezenta în continuare.

Perechea numărul 1 este formată din: Țega Dana – Florentina, studentă la Facultatea de Economie, Administrație si Afaceri, specializarea Management și Bertea Valentin, student în cadrul Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, specializarea Echipamente și Sisteme Medicale. Vom începe această călătorie cu Hawaii, țara reprezentată de cei doi.

 

 

Perechea a doua este alcătuită din Sava Victoria, studentă la Facultatea de Economie, Administrație și Afaceri, specializarea Management și  partenerul ei Zamari Nicu, student la Facultatea de Economie, Administrație și Afaceri, specializarea Management. Vin cu un moment din Egipt.

 

 

Perechea a treia, formată din Popovici Denisa Lorena, studentă la Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării, specializarea Engleză Spaniolă și de Rusu Irinel-Valeriu, student la Facultatea de Economie, Administrație și Afaceri, specializarea Management. Ei vor reprezenta India.

 

 

Perechea cu numărul 4 este formată din Lupancu Mariana-Bianca, studentă la facultatea de Litere și Științe ale Comunicării, la specializarea Comunicare și Relații publice și Dascălu Samuel, student la Facultatea de Inginerie Electrică și Știință a Calculatoarelor, specializarea Calculatoare. Cei doi vin cu un moment specific culturii rome.

 

 

Echipa cinci este alcătuită din Andronic Delia Dumitrița, studentă la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, specializarea Calculatoare și al său partener Vrîncianu Ștefan-Valentin, este student la Facultatea de  Silvicultură. Aceștia ne vor încânta cu ceva specific Texasului.

 

 

Perechea cu numărul 6 este compusă din Coștiug Irina, studentă la Facultatea de Silvicultură și Tîrlă Petru, student la Facultatea de Inginerie Electrica si Știința Calculatoarelor, specializarea Calculatoare. Mai departe ajungem în Albania.

 

 

Perechea cu numărul 7, care este formată din Alupului Maria, studentă la Facultatea de Inginerie Alimentară, specializarea Protecția Consumatorului și a Mediului și Andriescu Cosmin Mihai, care este student în cadrul Facultății de Silvicultură. Cei doi vor reprezenta Turcia.

 

 

Perechea numărul 8 este alcătuită din Ghiuș Andrada Maria, studentă la Facultate de Litere si Științe ale Comunicării și al său partener Olar Alex, student la Facultatea de Ingineria Electrică și Știința Calculatoarelor, specializarea Calculatoare. Prin momentul lor, cei doi ne vor duce cu gândul la Spania

 

 

Stoiniuc Elena, studentă la Facultatea de Educație Fizica și Sport, specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială și Constantin Alexandru, student la Facultatea de Drept şi Administrație Publică, specializarea Drept, formează echipa cu numărul 9. Nu se poate să nu avem și Rusia în cadrul acestui eveniment, așa că cei doi și-au ales această țară.

 

 

Cea de a 10 – a este formată din Lucescu Georgiana Andreea, care este studentă la Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării, specializarea Engleză – Spaniolă și Brădățan Florin Daniel, student la Facultatea de Drept si Științe Administrative, specializarea Drept. Încheiem acest tur al planetei în Grecia, țară pe care o reprezintă cei doi.

Acum că v-ați făcut câtuși de puțin o idee despre boboceii, ce pot să mai spun decât că vă aștept la Balul Bobocilor, joi, 9 decembrie, începând cu ora 16:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Sper că v-ați luat bilete pentru spectacol în primele zile în care au fost puse în vânzare, dacă nu, îmi pare rău să vă anunț că acestea s-au epuizat deja. Pentru cei care nu au apucat să achiziționeze un bilet vin și cu o veste bună: spectacolul va fi transmis live de către colegii de la Digital Media Center, așa că urmăriți pagina de facebook a Asociației Studenților din Universitatea Suceava și Digital Media Center. (Mariana Prelipceanu – anul IV, F.I.A.)

 

 

                     

Mariana Prelipceanu                                                              Foto: Ciprian Penciuc

 

You may also like...