Modalități prin care să câștigi bani de buzunar!

Pe timpul studenţiei avem multe dorinţe. Vrem să ieşim mai mereu prin oraş, vrem să călătorim, vrem să ne permitem poate o gazdă mai bună sau să ne achităm căminul din banii noştri. Pentru toate acestea ai nevoie de bani. Confortul financiar este acel vis frumos din viața unui student, indiferent ce studiază sau în ce an este. Noi încercăm să te ajutăm să fii mai aproape de acest vis şi îți oferim câteva idei despre moduri în care poți să câștigi bani, asigurându-te că ajungi și la cursuri.

Distribuitor de pliante sau operator sondaje de opinie: poate fi un job ideal pentru studenți și studente. E o modalitate prin care muncești fără să îți iei un angajament pe o perioadă lungă. Distribuția se face fie într-un punct stabilit, fie prin sistemul door to door. Programul este de aproximativ 3-4 ore, timp în care trebuie distribuit un număr de anumit de pliante. La un mic search pe platforme precum Jooble sau ejobs găsești rapid astfel de oferte de muncă. Pe facebook există un grup, Promoter Suceava, unde zilnic apar anunțuri prin care se caută persoane pentru a face promoții. În plus, în cele mai multe cazuri, aceste posturi te ajută inclusiv să socializezi cu cei din jurul tău, să cunoști oameni noi și să înveți cum să-ți organizezi mai bine timpul. Dacă ești sociabil și îți place să interacționezi cu oamenii, atunci poți distribui pliante pentru diversele companii. Job-ul poate fi unul obositor, dar dacă o faci împreună cu unul dintre colegii tăi, într-un campus studențesc, atunci sigur nu te vei plictisi.

Una dintre ideile puţin mai grele dar care este una dintre cele mai distractive şi educative, plus că îţi oferă şi alternative pentru viitor este rezervată studentelor. Domnișoarele pot urma cursuri la unul dintre cele mai bune saloane din Suceava, Carmen Style, în cadrul acestei școli putând să-şi dezvolta aptitudini pentru tunsoare, culoare, coafură și styling. De asemenea, încă de acum12 ani, Transilvania C.F.P organizează cursuri în domeniul manichiură-pedichiură și make up. În cadrul acestei instituţii, pe lângă tehnicile învăţate, cursanţilor le este asigurată clientela pentru practică și materialele necesare desfășurării cursului, Urmând aceste ore suplimentare, domnișarele vor putea să-și asigure un venit stabil și plus o diplomă în domeniu.

Acestea sunt doar câteva sugestii prin care poți obține bani de buzunar, care cu siguranță te vor ajuta să-ți consolidezi poziția financiară.

Corina Tabîrța , CRP

You may also like...

Sari la conținut