Câteva cafenele care îți vor face anii studenției mult mai plăcuți

Câteva cafenele care îți vor face anii studenției mult mai plăcuți

Ieșirile la cafea cu colegii sau cu prietenii sunt deja un ritual în viața de student. Pe planeta asta nu există vreun student care să nu fi mers măcar o dată la o cafenea, între ferestrele puse cât mai anapoda sau după orele de curs, în care pur și simplu să se relaxeze cu amicii sau să scrie vreo lucrare pe ultima sută de metri, pentru un curs pe care îl are următoarea zi.

Astfel, vă ofer o listă de câteva cafenele din Suceava, care să te facă să uiți de viața pe fugă și solicitantă de student și în care te vei putea bucura de o cafea bună:

  1. Cafeneaua Runa: e o cafenea micuță pe care o găsiți în stația de la „Mobilă”, în care atmosfera e foarte liniștită și în care puteți să scrieți, fără a fi perturbați de zgomot, proiectele pentru facultate în timpul unor ferestre din program, fiind și foarte aproape de universitate.

  1. Ceainăria Sakura: chiar dacă se bazează mai mult pe ceaiuri, la Sakura veți găsi și foarte multe sortimente de cafea și vă recomand să încercați și ciocolata caldă, care e delicioasă. În plus, e un paradis pentru cei care sunt fani ai culturii japoneze, fiind de inspirație asiatică. Aceasta se află lângă Colegiul Național ,,Mihai Eminescu”.

  1. Camino: ca să nu îi discriminăm și pe colegii care locuiesc sau stau în chirie în Burdujeni, am introdus în listă și cafeneua Camino, de la ieșire din oraș, spre Botoșani. E un loc foarte micuț și un pic mai greu de ajuns la el, însă are niște băuturi foarte gustoase și la prețuri foarte bune.

  1. Camera cu cafea: aceasta se află chiar în centrul municipiului Suceava, pe esplanadă, și este un loc în care mereu e forfotă și ar fi mai potrivit pentru a ieși cu prietenii să sărbătoriți trecerea sesiunii, decât să mergeți să realizați un proiect de grup. Însă, clar nu e un loc de ratat, cafeaua fiind foarte bună, plus că are și meniu de mâncare. Deci, poți merge liniștit, chiar și un pic flămând, pentru că vei găsi cu siguranță ceva pe gustul tău.

Acestea au fost câteva recomandări de cafenele din Suceava în care sper să vă îmbătați papilele gustative și să vă potolească pofta incorigibilă de cafea. Vorba aia: nu există sesiune fără  o cafea,  un ceai sau ce o mai găsi studenții să bea. (Ana-Maria Dăscălescu, CRP, II)

 foto generică – pixabay

 

     Ana-Maria Dăscălescu

You may also like...

Sari la conținut