,,Venim la mare ca să vedem piele”- specimen de 41 de ani

„Venim la mare ca să vedem piele – aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi, deci dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare.”

Mă cuprinde zilnic câte o stare de șoc când văd ce fel de ideologii sunt lăsate să se plimbe libere în spațiul public, lansate pline de entuziasm de niște idioți(erori nerecuperabile ale naturii) și culese, apoi luate drept principii de viață de către alții, care sunt la un nivel mai avansat de imbecilitate. Mi se pare de neconceput ca tu, în calitate de persoană publică, să-ți permiți să arunci astfel de bombe misogine, încărcate cu un aer greoi care se vrea masculin, dar care e plin de frustrări în esență. Deci, domnule Buhnici, prima lecție învățată de la dumneavoastră și de la specimenele care vă încurajează mizeriile și toxicitatea afirmațiilor este că dacă tu, în calitate de femeie, ai o piele imperfectă, care nu se conformează așteptărilor voastre, practic n-ai ce căuta pe plajă, n-ai ce căuta pe stradă cu pielea la vedere. Ți-e cald și ai vergeturi cumva? Nu ne pasă, noi în calitate de masculi nu vrem să fim martorii corpului tău dezgustător, care e stupid de departe de standardele societății.

Cum? Întrebarea mea principală este cum? Cum adică vă puteți lăsa creierul nesupravegheat, noi fiind expuși la riscul de a vă auzi declarațiile halucinante, iar alți ,,purtători ilegal de masculinitate” să vă aplaude gălăgios, blamând într-un glas cu dvs. tot ce înseamnă Femeia.

Să zicem că vă scriu eu o scrisoare, domnule Buhnici, încercând la ai mei 20 de ani să vă explic că eu însemn mai mult decât vergeturi și celulită, încercând să vă explic cât de mult vă lipsesc dvs. acele vergeturi pe creier, de care probabil nici n-ați auzit.

Iar faptul că vă mândriți cu soția dvs. afirmând cu mândrie că arată ca o minoră, este absolut superb. Orice bărbat care-și iubește soția îndeamnă alte ,, dezastre feminine” să mai treacă pe la sălică, apoi rotesc în fața camerei mica bucată de carne minoră (care, ghinion, îi este consoartă).

Trist este faptul că tu, în calitate de bărbat, apoi ca persoană care activează în spațiul media, să nu faci diferența dintre vaza pe care o ții în sufragerie și femeia pe care o ții de mână. Asta deduc eu din cuvintele dvs. pline de sens și substanță ( numai nu cenușie), rolul femeii este să fie plăcută ochiului, iar când mergi pe plajă cu ea, alți libidinoși, ca și tine, să fie mulțumiți când se holbează la pielea soției tale și nu să simtă vreun fel de dezgust când observă vergeturile de pe burta în care a crescut copilul tău, de exemplu. Poate și se aseamănă cu o minoră soția dvs, doar o fetiță de 15 ar putea zâmbi în fața camerei făcând piruete în timp ce tatăl copilului său jignește și aruncă cu noroi în alte femei.

Să revenim la ceilalți așa-zis bărbați care susțin tot gunoiul nereciclabil pe care l-a scos domnul Buhnici pe gură. Pe lângă faptul că sunt dezinformați profund, aceste specimene judecă și etichetează drept frustrate toate femeile care încearcă să se revolte.

,, E adevărat, de asta vă dor aceste vorbe, adevărul doare”.

Dragii mei, știți ce doare mai mult? Prostia și ignoranța voastră… faceți bine și nu vă înmulțiți.

Toate cele bune! (Sabrina Vacari, CRP, III)

Foto generică – pixabay

 

            Sabrina Vacari

You may also like...

Sari la conținut