Miss & Mister USV 2019

Miss USV 2019

Miss USV 2019 a fost desemnată Georgiana – Andreea Gogu, din comuna Baia, județul Suceava. Tânăra de 19 ani este studentă în anul I la Facultatea de Educație Fizică și Sport, specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială. Se consideră o fire prietenoasă, ambițioasă, cu o personalitate foarte puternică și încrezută în capacitatea ei de a face față provocărilor. Se mândrește cu pasiunea sa pentru muzică, pe care a moștenit-o de la bunica.

Georgiana – Andreea Gogu

 

Georgiana rememorează cu plăcere proaspetele amintiri legate de acest eveniment: ,,Balul, un moment de neuitat pentru mine! În clipa în care am auzit că sunt câștigătoarea titlului de Miss Boboc USV 2019, credeam că trăiesc un vis. Emoțiile nu pot fi descrise, dar pentru mine a însemnat enorm de mult. Mă bucur că am avut ocazia să particip la acest eveniment, să întâlnesc oameni dragi sufletului meu, alături de care am petrecut momente de neuitat.” Georgiana ne-a vorbit foarte frumos despre partenerul ei de pe scenă, Andrei Scutelnicu ,,Partenerul meu mi-a atras atenția încă de la preselecții. Un baiat înalt, creț și care scuipa flăcări. Amuzamentul de care a dat dovadă a atras atenția tuturor. Țin să îi mulțumesc că mi-a fost alături în momentele dificile”. Ea a rămas profund recunoscătoare organizatorilor, fără de care, ne spune ea: ,,balul nu ar fi ieșit atât de frumos, aceștia implicându-se atât fizic, cât și moral încă de la preselecții”.

Studenta le urează viitorilor boboci: ,, mult succes, cât mai multe realizări și îi încurajez să participe la preselecțiile pentru Balul Bobocilor 2020. Încercarea moarte n- are, acesta a fost motto-ul meu prin care am putut obține titlul de miss. Aștept din nou acest moment în care să urc pe scenă, dar de data aceasta să înmânez premiul și coronița.”

 

 

Mister USV 2019

Câștigătorul titlului de Mister USV 2019 este  Ioan-Radu Andonie, 19 ani, din Suceava, student la Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, specializarea Management. Radu se descrie ca fiind o fire altruistă, care nu ar ezita niciodată să ofere o mână de ajutor, iar în tot ceea ce face transmite emoție și sentimente.

Ioan-Radu Andonie

 

Balul bobocilor îl consideră a fi o experiență și amintire de neuitat: ,,Balul bobocilor a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care am putut să o am în ultimii ani. Mi-am făcut forte mulți prieteni, ba chiar o familie. Repetițiile pentru bal au fost atât obositoare și pline de stres, cât și foarte frumoase. În timpul acestora ne-am distrat, am dansat, dar cel mai important e că ne-am dat toți silința să fie cel mai tare bal al anului și eu cred că ne-a reușit! În momentul în care am câștigat, nu am putut să cred că am luat titlul de mister, am rămas blocat pentru câteva clipe, dar totuși a fost ceva nemaipomenit. Sunt foarte norocos că am avut-o pe Alina Luchian în calitate de parteneră! Ea e Pic și eu sunt Poc. Ne-am înțeles de minune, este o dulceață de fată și sunt mândru și bucuros că am avut șansa să îi fiu partener. Organizatorii au fost nemaipomeniți. Cu toți m-am înțeles foarte bine, întotdeauna au încercat să ne mulțumească și să ne ofere cea mai frumoasă experiență în cadrul facultății. Am rămas prieteni și chiar zi de zi ne întâlnim la o cafea, sau la o pizza să vorbim despre ce se mai întâmplă”. Radu ne spune că cei mai distinși susținători au fost părinții, cărora le mulțumește că au avut încredere în el; prietena sa, care a fost alături de el pe tot parcursul balului; Alina, partenera sa, care zilnic îl îmbărbăta și reușea să-l scoată din impas cu un zâmbet și nu în cele din urmă colegii și prietenii, în special Sfichi Claudiu și Nica Johnny, care l-au ajutat și l-au sfătuit la crearea momentului artistic. Radu are un îndemn pentru viitorii boboci: ,,Dragilor, este o experiență de neuitat, ce trebuie încercată. Fără rușine, fără emoții! Și nu uitați… primele persoane care trebuie să se simtă bine sunteți voi! Atâta timp cât voi sunteți fericiți, emoțiile au să dispară!”

Angela Pocitari, CRP

You may also like...

Sari la conținut