Challenge of Technology – spectacol inedit la Balul Bobocilor de la Universitatea ,,Ștefan cel Mare” Suceava

Ediția 2019 a Balului Bobocilor de la Universitatea ,,Ștefan cel Mare” Suceava, care a avut loc pe data de 27 noiembrie 2019, a provocat bobocii să-și etaleze frumusețea, talentele, creativitatea și spiritul de concurență într-un show de excepție. Tema balului din acest an a fost: Challenge of Technology – o teleportare într-un laborator științific, în care cei 20 de concurenți, care au luptat pentru titlul de Miss și Mister Boboc USV, au avut roluri de roboți și ingineri.

În competiția pentru coroana de Miss USV 2019 au concurat 10 participante: Alexandra Bencheci, Roxana Oțet, Sabina Pleșescu, Mădălina Irimioaia, Bianca Ilieși, Alina Luchian, Ana-Maria Ieșan, Eudoscec Ionela, Georgiana Gogu, Patricia Chiraș. Tinerele studente i-au avut ca parteneri pe: Alexandru Croitoriu, Dumitru Bularga, Bogdan Djurj, Emanuel Ciobanu, Foca Ștefan, Paul Berariu, Radu Andonie, George Căilean, Andrei Scutelnicu, Mihai Mărginean, care, la rândul lor, au luptat în cursa pentru Mister USV 2019.

A jurizat prestația fiecărui concurent juriul format din: prof. univ. dr. ing. Valentin Popa, prorectorul prof. univ. dr. Mihai Dimian, prorectorul prof. univ. dr. Gabriela Prelipcean, reprezentantul Casei de Cultură a Studenților din Suceava – Ștefan Sfichi, reprezentantul studenților – Dorian Dascălu.

 

Proba de aptitudini

Cei 20 de boboci și-au pus în evidență calitățile cele mai bune, carisma și talentul pentru a impresiona juriul și spectatorii, care i-au susținut cu aplauze și aclamații pe tot parcursul serii. Proba de aptitudini a fost începută cu dreptul de către Alexandra Bencheci și Alexandru Croitorul, care au realizat un dans de umbre. Urmați au fost de Dumitru Bularga, student din Basarabia cu un număr de stand up ce a stârnit râsete din primele clipe. Roxana Oțet a condimentat spectacolul cu un moment artistic tradițional cântând la cobză, apoi la vioară și nu în cele din urmă delectând publicul cu un dans țigănesc. De la tradițional la modern este doar un singur pas, astfel că Bogdan Djurdj a uimit publicul prin dans, însoțit fiind de patru domnișoare, care au oferit prestației și mai mult farmec. Cu o notă de romantism a venit să uimească juriul Sabina Pleșescu, rotindu-se în pași de vals, alături de partenerul ei. O formă de exprimare de sine pentru Mădălina Irimioaia este dansul contemporan, prin intermediul căruia a încercat să transmită publicului trăirile și sentimentele sale. Bianca Ilieși a lăsat deoparte ținutele vestimentare obișnuite, a îmbrăcat ia și catrința și ca o adevărată bucovinencă a interpretat un cântec din folclorul românesc. Emanuel Ciobanu a fost însoțit de o echipă talentată de tineri. alături de care a dansat pe ritmuri de muzică contemporană. Ștefan Foca, un alt tânăr talentat, a decis să impresioneze publicul nu doar cu dans, ci cu un întreg spectacol, începându-și momentul pe ritmuri indiene, inspirate parcă din Bollywood. Paul Berariu a interpretat o piesă în limba spaniolă, care cu siguranță a trezit fiori cuplurilor prezente în sală. O altă voce spectaculoasă a fost cea a Alinei Luchian, care a impresionat prin eleganță și rafinament, nu doar prin muzică, ci și fizic. Ana-Maria Ieșan a fost concurenta care a decis să dea toate măștile la o parte,  la propriu cât și la figurat, uimind jurații cu un dans foarte creativ. Băiatul cu chitara și cu o voce excepțională a fost Radu Andonie, a cărui evoluare a fost apreciată cu multă admirație de întregul public. Geoarge Căilen a avut o prestație grandioasă, citind versuri pe muzică cu viteza luminii, lăsând jurații, dar și spectatorii cu gurile deschise. Eudoscec Ionela a jucat o piesă de teatru, pe alocuri cu note hazlii, pe care a încheiat-o cu un dans romantic alături de partenerul ei de scenă. Andrei Scutelnicu a fost foarte original, impresionând pe toată lumea cu un număr de Devilstick. Georgiana Gogu a combinat două paralele ale muzicii total diferite, vorbesc despre folclorul românesc împletit cu note ușoare de rock, ceva riscant, dar care i-a reușit de minune. Ultimii, dar nu cei din urmă au fost Patricia Chiraș și Mihai Mărginean, care și-au etalat pe scenă mișcările și grația, într-un număr de dans modern.

 

Proba de seară

În cadrul acestei probe, cuplurile au defilat pe scenă, mergând cu pași încrezuți, apropiindu-se tot mai mult de final – momentul cel mai emoționant al serii. Fetele și-au etalat rochiile de seară, coafurile și make-up-ul, iar băieții costumele și pantofii bine lustruiți. În cadrul acestei probe, jurații și spectatorii și-au facut ultimile impresii despre concurenți, pentru a putea lua o decizie finală.

 

Georgiana Gogu și Radu Andonie sunt Miss și Mister Boboc USV 2019

Cei mai frumoşi şi cuceritori boboci ai USV au fost desemnaţi Georgiana Gogu și Radu Andonie, distinşi cu titlurile de Miss şi Mister USV 2019. Georgiana a primit coroana de Miss din partea Ligiei Buruiană, studentă la Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării, anul II – Miss USV 2018. Valentin Popa, rectorul universității, a premiat câștigătorii ediției din acest an, venind cu felicitări și pentru restul bobocilor. Locul al II-lea a fost ocupat de Alina Luchian și Andrei Scutelnicu, iar locul al III-lea de Bianca Ilieși și George Căilean.

 

Delia – invitatul special al evenimentului

Pentru a încinge atmosfera și mai mult, cei de la USV au invitat-o la eveniment pe Delia, care a ținut toată lumea pe jar, nu doar cu muzica ei, ci și cu prestația scenică. Fanii cântăreței au aplaudat, au cântat împreună cu ea și au făcut poze.

Pe durata spectacolului în atenția publicului au fost și cei din Trupa ,,Mici”, Ansamblul Studențesc ,,Arcanul USV”, programul artistic fiind completat de Anastasia Gatman, Sergiu Glăvan și Andreia Lungu.

Angela Pocitari, CRP

 

You may also like...