Conferință Națională a studenților dieteticieni, la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava

Sâmbătă, 18 martie 2023, se va desfășura Conferința Națională a Studenților Dieteticieni, conferință organizată de Facultatea de Medicină și Științe Biologice, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.  Eveniment este dedicat studenților din centrele universitare din Arad, Cluj-Napoca, Oradea, Iași, Timișoara, Târgu Mureș și Suceava, care studiază specializarea „nutriție și dietetică”.

Manifestarea științifică va face posibilă întâlnirea studenților care studiază la programul de licență „nutriție și dietetică”, dieteticieni, persoane din domeniul sănătății, dar și cei interesați și pasionați, care doresc să asimileze cât mai multe despre tendințele actuale din domeniul dieteticii.

Conferința urmărește dezvoltarea carierei prin intermediul discuțiilor ce se vor realiza cu dieteticienii practicanți, prin sfaturile primite de la aceștia, despre construirea unei astfel de carieri; etică și profesionalism; leadership; competență culturală; tehnologie și inovare; politici ce privesc alimentația și nutriția.

Scopul declarat al acestei manifestări este atât de a actualiza cunoștințele participanților, de a crea contacte profesionale, cât și de a-i pregăti pe studenți pentru o astfel de carieră.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul conferinței care este: https://cnsd.usv.ro/ . (Andreia-Magdalena Mandici, CRP II)

Foto generică: Pixabay

 

Andreia-Magdalena Mandici

You may also like...

Sari la conținut