“Love me tinder”: noul romantism al erei digitale?

Ce poți face într-o seară relaxantă după ce ți-ai bifat toată lista de activități dintr-o zi încărcată? Te poți distra la o scenetă de teatru modernă!

Spectacolele de teatru modern sunt pline de energie, originalitate și surprize, iar actorii sunt foarte talentați și plini de viață. Fiecare scenetă este unică, captivantă și memorabilă în felul său, așa că nu vei regreta că ai petrecut o seară alături de acești actori.

“Love me tinder” este un spectacol despre tineri și cu tineri. Despre diversitatea de oameni și întâmplările peste care dau acești adolescenți, odată logați pe platforma Tinder. Reprezentația este susținută de către Trupa Fabulinus a Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava, un grup de studenți pasionați de frumos și de a-i face pe oameni să râdă prin talentul lor actoricesc. Spectacolul are loc, de obicei, în incinta Universității, în Auditorium „Joseph Schmidt”, iar biletele se pot achiziționa online de pe site-ul Casei de Cultură a Studenților din Municipiul Suceava.

Participarea mea la acest spectacol a fost momentul de “spargere a gheții” pentru că am fost prezentă pentru prima dată la o scenetă de teatru, iar întrebarea ce-mi stă fixă în minte este că: “De ce n-am mai făcut asta până acum?”. Experiența a fost una cu totul unică, am apreciat curajul și profesionalismul acestor tineri actori și mi-aș dori să pot face și alte persoane să susțină astfel de talente la început de drum.

Spectacolul “Love Me Tinder” explorează căutările și provocările tinerilor în privința dragostei, vulnerabilitatea de a fi autentic în fața unui partener de dating pe care abia l-ai cunoscut și dificultățile de a interacționa cu alți oameni în era digitală. Prin intermediul aplicațiilor de dating, cum este Tinder, experiența căutării iubirii este diferită pentru fiecare individ, în funcție de așteptări și preferințe. Cu toate acestea, nevoia de validare, de a nu fi singur și de a conecta cu alți oameni se manifestă într-un mod nou în această epocă digitală. Spectacolul pune sub semnul întrebării dacă suntem conduși doar de aparențe sau dacă încercăm să aducem viețile noastre reale…la fel ceea ce facem în mediul virtual. (Lavinia Scutăreanu, CRP II)

             Lavinia Scutăreanu

You may also like...

Sari la conținut